چسب کاشی
مزایایی که استفاده از چسب سرامیک و کاشی چه از نوع پودری و چه از نوع خمیری نسبت به روش استفاده از ملاتهای سنتی به همراه داشت باعث شد مورد استقبال فعالان صنعت ساختمان قرار گیرد.
در این روش دیگر خبری از هزینه بالا، ضخامت زیاد، کثیف کاری و ریخت و پاش، مقاومت کمتر و … نیست و عدم نیاز به تخریب زیر کار، افزایش سرعت نصب و بهرهبرداری، هزینه کمتر، چسبندگی بالا، انعطافپذیری خوب، مقاومت در برابر نفوذپذیری و رطوبت، استفاده از فضای بیشتر ساختمان، استحکام در سالهای بعد جایگزین معایب ذکر شده گردیده است.
همچنین وزن بسیار کم بابت سبکسازی کف و همچنین بدنه در هنگام نصب بر روی نما، قدرت الاستیته بیشتر در مقایسه با ملات ساده که باعث مقاومت بیشتر در برابر لرزشها و ضربههای ناگهانی و فشار بالا میشود، تنوع در اجرا و محافظت از محیط زیست و … برخی از ویژگیهای دیگر این ماده، جهت اتصال است.
کاشی و سرامیک از جمله مصالح با طول عمر بالا و دوام بسیار در صنعت ساختمان هستند و اگر شکسته شده و یا ترک بردارند، عمدتاً به دلیل نصب نادرست آنها است.
امروزه برای نصب و اجرای کاشی و سرامیک از چسبهای کاشی و سرامیک استفاده میشود که با توجه به مزیتهای بسیار زیاد مانند سهولت و کیفیت انجام کار در مقایسه با روشهای زمانبر و سخت ساخت مانند ملات سیمان و ماسه، با استقبال و محبوبیت بسیار بالایی مواجه شده و به سرعت توانست جایگزین روشهای قدیمی شود، هر چند ممکن است استفاده از این محصول نیز معایبی به همراه داشته باشد.
چسب کاشی چیست و چه ویژگی ها و کاربردی دارد؟
چسب کاشی یک متریال به نسب جدید است، که درمصالح ساختمانی مختلف و ایجاد اتصال و استحکام در کاشی کاری و سرامیک کاری مورد استفاده قرار می گیرد. چسب کاشی به علت مواد تشکیل دهنده آن مزایای فراوانی نسبت به ملات سنتی کاشی کاری دارد. این مصالح ساختمانی در کیسه هایی به صورت آماده به بازار عرضه می شود. اجرای چسب کاشی در ساختمان سازی به این شکل ملات آماده را با آب مخلوط کرده و درزهای خالی بین کاشی، سرامیک، سنگ و موزاییک را پر می کنند.
ویژگی ها و کاربرد های چسب کاشی
· قدرت بالای چسبندگی
· مقاومت و استحکام بالا
· قابلیت ضد آب بودن
· نحوه اجرای ساده چسب کاشی
· صرفه اقتصادی